soccer
FC Barcelona - Real Murcia (0:1)
Typ:1 (1.35) (4:0)
Barcelona musi zaczac gonic real do ktorego ma juz 7 punktow straty.
Ostatnie 2 mecze z Murcia to bilans 2:0 i 3:0 dla Barcy.
Obstawiam wynik 2:0. (stad handicap).
soccer
OSC Lille - FC Met
Typ:1 (1.50) (1:1)
Druzyny z dołu tabeli, jednak uważam ze Lille grajac u siebie poradzi sobie z Metz ktore jak do tej pory zgromadziło tylko 7 punktow po 19 meczach i zajmuje ostatnie miejsce w tabeli.
Obstawiam wynik 2:1.
Benfica jest druzyna duzo lepsza. Ostatnio z Leixoes zremisowała stad mysle ze teraz grajac u siebie bedzie chciala sie odegrac za tamto spotkanie stad zdecydowane 1.
Obstawiam wynik 3:1.
table
Moya C. - Koubek St.
Typ:1 (1.30)
i na dodatek wg mnie pewny typ z Australian Open z jutra.
AKO: 3,16 (I etap systemu AKO3)
Stawka: 12,50zł
Mozliwa wygrana: 39,49zł
Stan konta: 87,50złOstatnio zmieniony przez max 2008-01-13, 08:09, w całości zmieniany 1 raz
Ciekawe typy
1) Barca powinna wygrać wysoko. Powinna,ale z Barcą różnie to bywa w tym sezonie.
2) W tym tygodniu odpuszczam całkowicie ligę francuską z uwagi na wyjazdy wielu zawodników na Puchar Narodów Afryki
3) Tu pewna 1
4) Tu już taki pewien nie jestem. Moya ma już swoje lata.
Dzis mam sporo pracy wiec taki szybki kuponik z krótkimi analizami (oczywiscie 2 etap systemu).
soccer
AC Milan - SSC Napoli 5:2
Typ:1 (1.35) - Milan wreszcie musi wygrac u siebie!
soccer
Cagliari Calcio - Udinese 0:1
Typ:x2 (1,28) - mysle ze potwierdza to ze 4 miejsce w lidze to nie przypadek
soccer
Boavista Porto - Uniao Leiria 3:1
Typ:1 (1,80) - roznie moze byc ale kto nie ryzykuje ten nie ma (ostenie 4 mecze tych druzyn to 4 remisy - czas to zmienic).
1) Milan raczej wygra :)
2) Udine x2 powinno być
3) Tu już gorzej - Boavista po ważnym zwycięstwie może teraz też wygra,ale to jest Boavista - dobrze napisałeś -to ryzyko
Taki kuponik na jutro (jedziemy od nowa I etap progresji)
soccer
AS Roma - AC Torino (4:0)
Typ:1 (1.30) - nie lubie pucharow ale nie ma co grac. Roma powinna u siebie wygrac chociaz uwazam ze to ciezki mecz.
Wg mnie moze byc 2:1.
soccer
Sampdoria Genoa - Cagliari Calcio (4:0)
Typ: 1 (1.40) - identycznie j/w.
Wg mnie 2:0
soccer
CF Villarreal - Recreativo Huelva (2:0)
Typ:1 (1.50) - Villareal po ostatnim przegranym meczu na wyjezdzie z Huelva 1:0 teraz powalczy o zdecydowane zwyciestwo.
Obstawiam 3:1.
soccer
Real Madrid - RCD Mallorca (0:1)
Typ:1 (1.30) - Ostatnie mecze z Mallorca rozgrywane przez Real bywaly rozne. Jednak z 4 ostatnich granych u siebie Real wygral wszystkie 4 dlatego mysle ze teraz tez tak bedzie.
Wynik 2:1.
Jest tez co grac z US Open w tenisie ale stawki sa cieniutkie.
AKO: 3,55 (I etap systemu AKO3)
Stawka: 12,50zł
Mozliwa wygrana: 44,36zł
Stan konta: 114,57zł
Stan początkowy: 100złOstatnio zmieniony przez max 2008-01-17, 20:43, w całości zmieniany 1 raz
Wszystkie cztery mecze są pucharowe, więc różnie może być z podejściem do meczu. Myślę jednak,że są duże szanse na to,że to wejdzie, bo Puchar inaczej traktują profesjonalne drużyny zachodnie a inaczej semiprofesjonalne np polskie:)
Mimo wszystko poczekałbym do jutra na składy:)
Powodzenia
soccer
Tottenham - Sunderland (2:0)
Typ:1 (1.40) - Tottenham jest to druzyna zdecydowanie lepsza od Sunderlandu ktory obecnie jest na 18 pozycji w tabeli. Tottenham jest na 12 i bedzie chcial ta pozycje zdecydowanie poprawic a stac go na to. Atut swojego boiska powoduje ze jest to zdecydowany faworyt. Tottenham w ostatnich meczach u siebie z Sunderlandem zawsze wygrywal.
soccer
Vitesse - Heracles (2:0)
Typ:1 (1.55) - druzyny prezentujace wyrownany poziom jednak to Vitesse ma przewage swojego boiska i bilans u siebie 4-2-3 natomiast Heracles na wyjezdzie spisuje sie cieniutko 0-2-7. Stad moj typ na 1 a kursi przyzwoity.
volley
Polska - Serbia (3:1)
Typ:1 (1.50) - To co pokazaly Polki w meczu z Niemkami stawia je jako zdecydowane faworytki. Uwazam ze po ciezkim meczu wygraja!
soccer
Swansea - Crewe
Typ:1 (1.35) - Druzyny graly ze soba do tej pory 2 razy i 2 razy Seansea byla lepsza. Poza tym jest w gazie na ostatnie 10 meczy az 8 wygrala i zajmuje 2 miejsce w tabeli.
table
Nadal R. - Tsonga J.-W.
Typ:1 (1.30) - Nadal to musi wygrac w koncu walczy o polfinal!
table
Radwanska A. - Hantuchova D.
Typ:1 (1.85) - Aga jest w gazie, ladny kursik, trzymam kciuki to wszystko pozwala mi postawic na nia